Bezoek klantenportal / Webshop

Deze website maakt gebruik van full screen foto’s. Het beste kunt u deze website bekijken in landscape.

Laatste Nieuws....

LEES ALLE NIEUWS

Historie

Kwalitatief hoogwaardige reinigings- en desinfectiemiddelen tegen een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding: daarin zag directeur/eigenaar Gert Visscher kansen. De verhouding tussen die twee was door de grote spelers in de markt behoorlijk uit z’n verband getrokken, zo constateerde hij. In 1999 startte hij het bedrijf F.I.C.S. (Food & Industrial Cleaning Solutions): leverancier van reinigings- en desinfectiemiddelen.

De hoogwaardige kwaliteit en scherpe prijsstelling van deze middelen, gecombineerd met een nuchtere, praktische werkwijze, sprak meer en meer bedrijven aan. F.I.C.S. groeide gestaag. In 2006 werd met de ontwikkeling van biobased middelen de eerste stap richting duurzaam ondernemen gezet. Dat resulteerde in een nieuwe bedrijfsnaam: Eco2Clean, waarbij Eco2 zowel het economische als ecologische aspect belicht.

De complexiteit van de schoonmaak omvat middelen, systemen, mensen,  kosten en kwaliteit. Eco2Clean levert inmiddels niet alleen middelen, maar maakt deze complexiteit voor u  inzichtelijk. Met onze eigen, innovatieve denkwijze hebben we  deze complexiteit in software gevat, en zodanig ingericht dat u daarmee  kunt sturen op overall kwaliteit en kosten.