Bezoek klantenportal / Webshop

Deze website maakt gebruik van full screen foto’s. Het beste kunt u deze website bekijken in landscape.

Ruime voorraad Handendesinfectans en oppervlaktedesinfectiemiddelen

Posted on October 09, 2020

Door het COVID-19 virus is er een grote vraag naar desinfectiemiddelen. Eco2Clean beschikt over een ruime voorraad handendesinfectans en oppervlaktedesinfectiemiddelen en levert deze tegen reguliere prijzen:

Handendesinfectie

Na het zorgvuldig wassen van de handen, adviseren wij deze ook te desinfecteren. Wij kunnen weer volop dispensers leveren. Kunt u geen dispenser plaatsen? Eco2Clean kan een 5 liter verpakking Handendesinfectans inclusief doseerpompje (en eventueel canhouder) leveren. U heeft dan geen aparte dispenser nodig. 5 liter is ruim voldoende om zeker 2.500 paar handen te desinfecteren.

Oppervlaktedesinfectie

Eco2Clean heeft een alternatief voor alcoholhoudende desinfectiemiddelen ontwikkeld. Laquick, een innovatief desinfectiemiddel op basis van melkzuur en waterstofperoxide met toelating om niet na te spoelen. Dit  product is 100% ecologisch, heeft een ultrakorte inwerktijd maar langdurige werking. Laquick kan ook ethanol- en quathoudende desinfectiemiddelen vervangen.

Laquick is verkrijgbaar in verschillende toepassingen:

 • Laquick wipes
  Dit zijn gebruiksklare reinigings- en desinfectiedoekjes. Voor toepassing op oppervlakken zoals snijplaten, messen, bandjes, thermometers, tiptoetsen, bedieningspanelen, telefoons, handgrepen, deurklinken, toiletkranen, toiletbrillen, keyboards, aanrechtbladen, kastgrepen, messen, tangen en andere oppervlakken waar kruisbesmetting kan optreden. De wipes worden verkocht in een emmer van 150 stuks met hersluitbare dop. Eén wipe kan 2 m2 vlak oppervlak desinfecteren. Zolang de wipe vochtig is, kunt u de wipe opnieuw gebruiken. 
 • Laquick R2U
  Laquick R2U is een gebruiksklaar product; het middel niet verder verdunnen. Speciaal voor oppervlakken die u vlak voor productie of tijdens korte pauzes moet desinfecteren, zoals onderdelen en tafels of op oppervlakken die u niet kunt naspoelen met water zoals vulmonden van verpakkingsmachines. Ook te gebruiken in productie en sanitaire ruimten (bijv. ontsmetting toiletten, kranen, deurklinken, trekkoorden en wasbakken).
 • Laquick Pro
  Laquick Pro is een gecombineerd reinigings- en desinfectiemiddel voor het desinfecteren van oppervlakken. Dit is een gebruiksklaar product met een ultrasnelle werking en een zeer breed werkingsspectrum tegen bacteriën, virussen, gisten en schimmels. Uitermate geschikt voor het desinfecteren van oppervlakken. Met 40 tot 50 ml. van dit product kunt u 1 m2 desinfecteren. Met 10 liter kunt u in totaal 250 m2 desinfecteren.
 • Laquick 12,5%
  Geconcentreerd 
  desinfectiemiddel  voor sproei- of dompeldesinfectie. Geschikt voor algemene desinfectie, desinfectie van oppervlakken en CIP-desinfectie. Speciaal voor oppervlakken die u vlak voor productie of tijdens korte pauzes moet desinfecteren, voor onderdelen en tafels of oppervlakken die u niet kunt naspoelen met water zoals vulmonden van verpakkingsmachines. Ook te gebruiken in de productie en sanitaire ruimten (bijv. ontsmetting toiletten, kranen, deurklinken, trekkoorden en wasbakken). 

Meer weten? Bezoek dan onze webshop of neem contact met ons op: tel. 0031 (0) 343 59 54 66 of email [email protected].