Bezoek klantenportal / Webshop

Deze website maakt gebruik van full screen foto’s. Het beste kunt u deze website bekijken in landscape.

Ruime voorraad Handendesinfectans en oppervlaktedesinfectiemiddelen

Posted on May 06, 2020

Door het COVID-19 virus is er een grote vraag naar desinfectiemiddelen. Eco2Clean beschikt over een ruime voorraad handendesinfectans en oppervlaktedesinfectiemiddelen. Wij informeren u graag over de middelen die u voor desinfectie kunt inzetten:

Handendesinfectie

Na het zorgvuldig wassen van de handen, adviseren wij de handen te desinfecteren. Het desinfectiemiddel dient aangebracht te worden op droge handen (niet afspoelen).

 • FoodClean Handendesinfectans
  Dispensers voor handendesinfectans zijn beperkt verkrijgbaar. Eco2Clean heeft een mooi alternatief ontwikkeld. De 5 liter verpakking Handendesinfectans kunnen wij inclusief doseerpompje leveren. U heeft daarmee geen aparte dispenser nodig. 5 liter is ruim voldoende om zeker 2.500 paar handen te desinfecteren.

Oppervlaktedesinfectie

Eco2Clean heeft een innovatief desinfectiemiddel op basis van melkzuur en waterstofperoxide met toelating om niet na te spoelen ontwikkeld: Laquick. Dit 100% ecologische product heeft een ultrakorte inwerktijd, langdurige werking en vervalt na toepassing in water en kooldioxide. Laquick kan ethanolhoudende en quathoudende desinfectiemiddelen vervangen.

Het desinfectiemiddel Laquick is verkrijgbaar in verschillende toepassingen:

 • Laquick Pro
  Laquick Pro is een gecombineerd reinigings- en desinfectiemiddel voor het desinfecteren van oppervlakken. Dit is een gebruiksklaar product dat een ultrasnelle werking en een zeer breed werkingsspectrum heeft tegen bacteriën, virussen, gisten en schimmels. Uitermate geschikt voor het desinfecteren van oppervlakken. Met 40 tot 50 ml. van dit product kan 1 m2 gedesïnfecteerd worden. Met 10 liter kan in totaal 250 m2 gedesinfecteerd worden. 
 • Laquick wipes 
  Dit zijn gebruiksklare reinigings- en desinfectiedoekjes. Deze wipes kunnen o.a. toegepast worden op oppervlakken zoals snijplaten, messen, bandjes, thermometers, tiptoetsen, bedieningspanelen, telefoons, handgrepen, deurklinken, toiletkranen, toiletbrillen, keyboards, aanrechtbladen, kastgrepen, messen, tangen en andere oppervlakken waar kruisbesmetting kan optreden.
  Laquick wipes zitten in een emmer met een hersluitbare dop. Met één wipe kan 2 m2 vlak oppervlak gedesïnfecteerd worden. Een wipe kan worden hergebruikt, mits deze nog vochtig is. De te desinfecteren oppervlakken met de wipe flink vochtig maken en aan de lucht laten drogen
 • Laquick R2U
  Laquick R2U is een gebruiksklaar product; het middel niet verder verdunnen. Speciaal voor oppervlakken die vlak voor productie of tijdens korte pauzes moeten worden gedesïnfecteerd, zoals onderdelen en tafels of op oppervlakken waar niet nagespoeld kan worden met water zoals vulmonden van verpakkingsmachines. Ook te gebruiken in productie en sanitaire ruimten (bijv. ontsmetting toiletten, kranen, deurklinken, trekkoorden en wasbakken).
 • Laquick 12,5%
  Geconcentreerd 
  desinfectiemiddel  voor sproei- of dompeldesinfectie. Geschikt voor algemene desinfectie van voedings-middelen producerende bedrijven. Dit product kan zowel gebruikt worden voor  desinfectie van oppervlakken als voor CIP-desinfectie. Speciaal voor oppervlakken die vlak voor productie of tijdens korte pauzes moeten worden gedesïnfecteerd, onderdelen en tafels of op oppervlakken waar niet nagespoeld kan worden met water zoals vulmonden van verpakkingsmachines, maar ook te gebruiken in productie en sanitaire ruimten (bijv. ontsmetting toiletten, kranen, deurklinken, trekkoorden en wasbakken). 

Meer weten? Bezoek dan onze webshop of neem contact met ons op via tel. 0031 (0) 343 59 54 66 of per mail: salessupport@eco2clean.nl.