Hoe kun je hardnekkige omgevingsbesmettingen verwijderen die - ondanks de uitvoering van een grondige schoonmaak en desinfectie - toch nog aanwezig zi...
May 16, 2023
Deze website maakt gebruik van full screen foto’s. Het beste kunt u deze website bekijken in landscape.
Hoe kun je hardnekkige omgevingsbesmettingen verwijderen die - ondanks de uitvoering van een grondige schoonmaak en desinfectie - toch nog aanwezig zi...
May 16, 2023
De vraag naar duurzamer geproduceerde voedingsmiddelen stijgt, consumenten kiezen vaker voor plantaardige alternatieven en de voedingsindustrie stapt ...
January 25, 2023
De omzet van kant- en klaarmaaltijden groeit al jaren en het einde is nog niet in zicht. Toch heeft de categorie nog altijd te maken met het imago ‘ongezond’ en ‘niet lekker’. Fabrikanten spelen hierop in door maaltijden te introduceren met meer (verse) groente, eventueel bereid door topkoks. De productie van kant- en klaarmaaltijden is complex met automatische en handmatige processen.
Er wordt regelmatig gewisseld van apparatuur en dat maakt de kans op kruisbesmetting extra groot. Fabrikanten werken bovendien met veel verschillende ingrediënten, waaronder ook steeds meer rauwe producten. Rauwe en gegaarde producten komen met elkaar in aanraking en dat geeft extra risico’s. Het is van belang om de verschillende soorten vervuilingen op de juiste wijze te verwijderen. Bij handmatige processen, zoals positioneren en verpakken, is een goede persoonlijke hygiëne cruciaal.
Hygiëneproblematiek:
KvK l 101 435 15
BTW nummer NL807641765B01