Bezoek klantenportal / Webshop

Deze website maakt gebruik van full screen foto’s. Het beste kunt u deze website bekijken in landscape.

Laatste Nieuws....

LEES ALLE NIEUWS

Onze visie

Wij zien in de markt voor schoonmaak in de voedingsmiddelenindustrie een sterke behoefte aan kwalitatief hoogwaardige producten en diensten, bij voorkeur aangevuld met een uitstekende, op de eindgebruiker gerichte service, tegen vanzelfsprekend zo laag mogelijke kosten.
Wij willen met bedrijven een langdurige, betrouwbare relatie opbouwen op het gebied van hygiëne. Dat doen we onder meer door economisch en ecologisch verantwoorde en hoogwaardige hygiëneoplossingen te bieden.

Bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie focussen zich steeds meer op de productie; hun kernactiviteit. Ze worden geconfronteerd met een toenemende druk vanuit de overheid en retail: strengere milieueisen, noodzaak tot kostenverlaging, registratieverplichtingen en ga zo maar door, leggen een hoge druk op het management. Bedrijven hebben behoefte aan een professionele partner die hen kan ontzorgen op het gebied van hygiëne. Een partner die voortdurend inspeelt op de nieuwste ontwikkelingen, waardoor het mogelijk wordt de kosten te verlagen en tegelijkertijd het niveau van hygiëne te verbeteren. Een snelle en duidelijke communicatie is daarbij essentieel.